ЗАКАРПАТСЬКА
ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА
ПАЛАТА


Ваш УСПІХ - наш УСПІХ!
 
На головну   Зворотній зв`язок   Карта сайту  
 
        

Шановні друзі!
Сподіваємося, що ви та ваші близьки у безпеці.
Український бізнес повинен відновити свою діяльність попри усі складнощі спричинені війною.
Однією з можливостей є релокація бізнесу за кордон.
Наші колеги з різних офісів Crowe з усього світу (144 країни) надають консультаційну підтримку українському бізнесу.
Зокрема ми разом з нашими австрійськими колегами запрошуємо вас ознайомитися з можливостями, які відкриває Австрія для українського бізнесу та фізичних осіб. Ви дізнаєтесь про те, як заснувати бізнес, у що інвестувати, як працевлаштуватися та багато чого іншого.
Вже 31 березня о 14.00 відбудеться зустріч у змішаному (офлайн та онлайн) форматі.
Посилання на реєстрацію: https://taxpracticeomp.clickmeeting.com/relokats-ya-b-znesu-do-avstr-business-relocation-to-austria/register
З повагою,
команда Crowe Mikhailenko
+38 044 221 3603
+38 063 466 8242
Marketing_crowe_legal@crowe.com.ua

5 квітня 2022 року о 13.00 відбудеться спільне засідання Українсько-литовської та Литовсько-української ділових рад.
До порядку денного запланованого засідання планується, серед іншого, включити наступні питання:
• підтримка з боку УСПП у продовженні реалізації українсько-литовських проектів в Україні;
• чинники, що полегшують ввезення іноземної (в тому числі литовської) продукції в Україну: зміни у митній, податковій політиці України, розширення списку товарів критичного імпорту (зміни, внесені з початку березня 2022 р.);
• можливості підтримки литовських підприємств, які ведуть діяльність в Україні (зокрема, в рамках програми уряду щодо переміщення бізнесу до західних регіонів України).
Крім того, будуть розглядатися нові, актуальні для воєнного часу напрями співпраці:
• спільне будівництво доступного швидкомонтованого тимчасового та постійного житла;
• інженерний аутсорсинг із України для литовських компаній;
• можливості запровадження спеціальних умов для українських компаній та промислових підприємств, що постраждали від військових дій, у вільних економічних зонах Литви.
Захід відбудеться у форматі відеоконференцїї на базі платформи Zoom.
Посилання на відеоконференцію буде надіслано на вказаний під час попередньої реєстрації e-mail.
Звертаємо вашу увагу на обов’язковість попередньої реєстрації, яка здійснюється шляхом заповнення анкети учасника за наступним посиланням: https://forms.gle/1DMX8TUQSysr4bqX7
ШТРИХОВЕ КОДУВАННЯ:    
Шановні Партнери!

Представництво Асоціації «ДжіЕс1-Україна» при Закарпатській торгово-промисловій палаті працює в звичайному режимі.
Підприємства   можуть   оформляти   вступ   в   Асоціацію   та   подавати   заявки   на   присвоєння номерів GS1.
Ви можете звертатись в робочі дні з 08:00 до 17:00 за телефонним номером (0312) 66-94-62, або електронною адресою: zez_tpp@tpp.uzhgorod.ua
Платників податків не будуть карати за неподання звітності
Щодо засвідчення форс-мажоних обставин у зв'язку з введенням воєного стану. Звернення першого віцепрезидента торгово-промислової палати України Непрана Михайла Івановича
Торгово-промислова палата України засвiдчус Вам свою поваrу та iнформує.
23 лютого 2022 року об 11 :00 в ТПП України вiдбудеться онлайн ­презентацiя законопроекту «Про основнi засади формування сприятливих умов для пiдприємницької дiяльностi в Українi» (Акт про свободу пiдприємництва).
Шановні колеги!
Надсилаємо Вам запрошення взяти участь в установчому засіданні українсько-вірменської ділової ради, що відбудеться 16 лютого 2022 року (середа).
Мета заходу - розвиток ділового співробітництва, розширення підприємницьких контактів, збільшення обсягів торгівлі між двома країнами.
Детальніша інформація у запрошенні.
Участь безкоштовна.
Попередня реєстрація є обов’язковою та здійснюється за посиланням: https://forms.gle/kw9pfVBJgMVdQiua6
Запрошуємо до участі!
З повагою
Виконавча дирекція УСПП
044 536 96 41
044 536 96 37
050 353 33 88
Закарпатська торгово-промислова палата запрошує Вас відвідати найбільшу будівельну виставку Угорщини «CONSTRUMA-2022», яка проходмитиме в м. Будапешт (Угорщина).
Під час проведення заходу буде представлена можливість встановлення ділових контактів з іноземними підприємствами – виробниками продукції та торгуючими організаціями.
Поїздка відбудеться 06-08 квітня 2022 р.
Додаток: інформаційний лист про відвідання виставки.
Контактна особа: Рогаль Юлій Юлійович
Телефон: (0312) 669462, exib@tpp.uzhgorod.ua
    Закарпатська торгово-промислова палата запрошує Вас прийняти участь в діловій зустрічі «МІЖНАРОДНІ КОНТАКТНІ ДНІ», що проходитиме 25 лютого 2022 року по тематиці «Сільгосптехніка та обладнання, посівні матеріали, добрива та засоби захисту рослин; обладнання та технології для харчової промисловості; виготовлення продуктів харчування; упаковка та пакувальна техніка».
    На попередніх зустрічах підприємцями досягнуто домовленості про співпрацю, укладені контракти по реалізації та придбанню продукції, по налагодженню сумісного виробництва.
  Під час проведення заходу буде представлена можливість встановлення ділових контактів з українськими та іноземними підприємствами – виробниками продукції.
  В разі зацікавленості щодо участі просимо направити на адресу Закарпатської ТПП заявку на участь.
Контактний телефон: (+380312) 669462
e-mail: exib@tpp.uzhgorod.ua
Контактна особа: Рогаль Юлій Юлійович
У Хорватії з'явилася компанія, яка виробляє протипожежне обладнання, а саме спецтехніку на пожежних автомобілях, а також невеликі швидкісні катери для гасіння пожежі та рятування на воді.
Компанія називається: Flammifer
Її сайт: https://flammifer.hr/
https://flammifer.com  
Український сайт це: https://flammifer.hr/?lang=uk  
Що їх цікавить:
Знайти в Україні свого представника (фізичну чи компанію), який продаватиме їхнє обладнання, пропонуватиме обладнання для пожежних постів, пропонуватиме обладнання великим компаніям і заводам, запропонувати обладнання губернаторам області, брати участь у тендерах на державні закупівлі (Prozorro), знайти українця виробника або дилери легких вантажівок, на яких вони можуть монтувати своє обладнання тощо.
«Centroprojekt d.o.o», яка є партнером міжнародної компанії «EURO GULF GROUP» висловила зацікавленість у пошуку потенційних партнерів в України з метою реалізації послуг компанії. Зазначена компанія надає повний пакет послуг в галузі цивільного будівництва. Інформація про компанію та каталог послуг компанії можна знайти на веб-сайті: https://centroprojekt-doo.com.
Шановні колеги!
    За інформацією Посольства України в Туркменістані, Міністерство будівництва та архітектури оголосило про проведення двох міжнародних тендерів щодо будівництва мега-проєкту «Ашгабат-Сіті»:
1. Міжнародний тендер із залучення до роботи спеціалізованих компаній, що мають значний досвід роботи, для проведення комплексної інженерногеологічної розвідувальної роботи на окремій ділянці для житлового комплексу «Ашгабат-Сіті».
2. Міжнародний тендер із залучення до робот консалтингових компаній, що мають значний досвід роботи, для впровадження високотехнологічної системи цифровізації у будівництві житлового комплексу «Ашгабат-Сіті».
    Заявки та пропозиції зацікавлених сторін приймаються для розгляду у встановленому порядку і реєструються у відділі зовнішньоекономічних зв’язків Дирекції будівельних об’єктів «Ашгабат-Сіті» Міністерства будівництва та архітектури Туркменістану за адресою: м.Ашгабат, Арчабіл шайоли, 84, до 9 лютого 2022 року.
    Детальна інформація може бути отримана: за телефоном: +993 12 44 45 53 або за електронною адресою: ashgabatcitywes@gmail.com
Торгово-промислова палата України засвідчує свою повагу та звертається з наступним.
Продовжуючи спільну роботу між німецькою організацією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit та системою Торгово-промислових палат в Україні, запрошуємо Вас прийняти участь в серії онлайн Міжнародних Експертних Обговореннях для представників кластерів України.
Наразі проєкт організовує серію онлайн Міжнародних Експертних Обговорень (шість заходів) для представників кластерів України. Ми з великою приємністю запрошуємо до участі в цих заходах також представників ТПП України та регіональних торгово-промислових палат, які цікавляться темою розвитку кластерів.
Міжнародні Експертні Обговорення будуть проводитися щочетверга з 10 до 13 години, починаючи з 03 лютого 2022 (перший захід).
Мова заходів: англійська з послідовним перекладом на українську.
Детальніше на сайті ucci@ucci.org.ua
Tel: +380 44 5842814
Програма EIT Food Seedbed надає підтримку людям, які хочуть створити компанії у сферах, пов'язаних з агропродовольчим сектором, або вже заснували такі компанії. Бенефіціари отримуватимуть мериторичну (навчання та наставництво) та фінансову підтримку (пов’язану з реалізаціею розмов із потенційними клієнтами, до 6 000 євро, щоб перевірити ідею та можливість отримання подальшого фінансування та підтримки EIT Food). Унікальним елементом програми є підтримка процесів перевірки бізнес-ідей та корисності технічних рішень шляхом структурованого діалогу з потенційними клієнтами (customer discovery process), реалізованого на основі методології, розробленої EIT Food у співпраці зі спеціалізованими тренерами, наставниками та завдяки фінансовій підтримці, що пропонується стартапам.
Програма проводиться англійською мовою у п'яти європейських центрах, розташованих у Польщі, Північній Ірландії, Німеччині, Іспанії та Данії.
Зареєструйтесь вже зараз на   https://entrepreneurship.eitfood.eu/launch/
Новорічне привітання президента торгово-промислової палати України Геннадія Дмитровича Чижикова
Компанія ТОВ «ПС Інжиніринг» є офіційним представником Чеської компанії JK Machinery (виробник сучасного обладнання для очистки та сортування с/х продукції) та пропонує взяти до уваги наступне обладнання
Шановні колеги, ми хотіли б запросити вас на 21-й міжнародний ярмарок EXPOKOS, який відбудеться 25 та 26 травня 2022 року в Приштині.

Ця виставка є ідеальним місцем для зростаючих компаній, які шукають нові ринки та нових партнерів. EXPOKOS займається будівництвом, енергетикою та технічними приладами в секторах безпеки та безпеки. Цього року виставці виповнюється 21 рік, і протягом останніх двох десятиліть EXPOKOS підтримали понад 6500 експонентів і понад 350 000 відвідувачів з Балкан, ЄС, Туреччини та Азії.
Закарпатська торгово-промислова палата запрошує Вас відвідати найбільшу сільськогосподарську виставку Угорщини «Агро+Машекспо 2022», яка проходмитиме в м. Будапешт (Угорщина).
Під час проведення заходу буде представлена можливість встановлення ділових контактів з іноземними підприємствами – виробниками продукції та торгуючими організаціями.
Поїздка відбудеться 25-27 січня 2022 р.
Додаток: інформаційний лист про відвідання виставки.
Контактна особа: Рогаль Юлій Юлійович
Телефон: (0312) 669462, exib@tpp.uzhgorod.ua
Шановні колеги!  
Запрошуємо Вас взяти участь у публічній он-лайн презентації результатів Шостого щорічного опитування імпортерів та експортерів. ЕПІЗОД ТРЕТІЙ: Контрабанда та «сірий імпорт», корупція на митниці, яку проводить Громадська організація «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» (ІЕД) 2 грудня   2021 року.
Захід проводиться в рамках проєкту «Підтримка Громадської ініціативи «За чесну та прозору митницю», який реалізується ІЕД за сприяння Європейського Союзу, та співфінансування МФ «Відродження» та ATLAS Network.
Під час заходу будуть представлені ключові результати опитування понад 1000+ українських підприємств-експортерів та імпортерів, проведеного у 2021 році.  
ТПП України запрошує Вас приєднатись до Бізнес місії до Єгипту.
Протягом перебування в Єгипті члени бізнесової делегації візьмуть участь в українсько-єгипетському бізнес-форумі, матимуть ряд ділових зустрічей з представниками ритейлу, та відвідають виставку «Food Africa 2021».
Співорганізаторами заходу виступають ТПП України, Федерація палат Єгипту,   Посольство України в Єгипті та Посольство Єгипту в Україні, Єгипетська бізнес асоціації, а також Українсько-єгипетська ділова рада.

Програмою візиту передбачено заходи в   м. Каїр, участь у засіданні спільної українсько-єгипетської Ділової ради, В2В зустрічі з представниками ділових кіл Єгипту. Крім того, учасникам буде запропонована культурна програма.
Участь у бізнес-місії дозволить представникам українського бізнесу встановити прямі ділові контакти, налагодити взаємовигідні коопераційні зв’язки, отримати актуальну інформацію про ситуацію на цікавому для них ринку.

Місце проведення основних заходів в рамках візиту буде повідомлено згодом.

Вартість участі – 1560$.   Принагідно інформуємо, що у вартість включено:

●     авіа переліт Київ-Каїр-Київ
●     внутрішні трансфери (а/п – готель- а/п., трансфери протягом робочих днів)
●     проживання
●     ділова програма
●     двосторонній бізнес форум
●     організація В2В
●     екскурсії  
●     медична страховка
Щодо детальної інформації, умов та вартості участі прохання звертатися до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України, контактні особи:
Анна Любима (ast-ier@ucci.org.ua, dept.ier@gmail.com, тел.: +38 095 546 65 09) , Валерія Забашта (т. +38 050 366 4997, zva-zed@ucci.org.ua).
Закарпатська торгово-промислова палата запрошує Вас прийняти участь в онлайн діловій зустрічі «МІЖНАРОДНІ КОНТАКТНІ ДНІ», що проходитиме 26 листопада 2021 року по тематиці «Будівельні та оздоблювальні матеріали. Проектування і технології будівництва. Обладнання сантехнічне, опалювальне, вентиляційне, освітлювальне. Предмети інтер’єру. Меблі житлові, офісні, садові; фурнітура. Столярні вироби.   Будівельна хімія». На попередніх зустрічах підприємцями досягнуто домовленості про співпрацю, укладені контракти по реалізації та придбанню продукції, по налагодженню сумісного виробництва.
Під час проведення заходу буде представлена можливість встановлення ділових контактів з українськими та іноземними підприємствами – виробниками продукції.
В разі зацікавленості щодо участі просимо направити на адресу Закарпатської ТПП заповнену заявку на участь (інформаційний лист дивись за посиланням).
Контактний телефон: (+380312) 669462
e-mail: exib@tpp.uzhgorod.ua
Контактна особа: Рогаль Юлій Юлійович

 Назад    1    ...    2     3     4     5     6    ...    270    Вперед 














 
Наша адреса :

88015, м. Ужгород,
вул. Грушевського, 62
тел. (0312) 66-94-50, 66-94-55.
тел./факс (0312) 66-94-60, 66-94-74
E-mail:
   
Інвестиційні проекти  
Інтернет-виставка  
Як стати членом ТПП ?  
Контакти  
 
© ZTTP. All Rights Reserved.      Created by: CrafIT.com
Відвідувачів: сьогодні - 571 всього - 1767806