ЗАКАРПАТСЬКА
ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА
ПАЛАТА


Ваш УСПІХ - наш УСПІХ!
 
На головну   Зворотній зв`язок   Карта сайту  
 
        

Запрошуємо Вас взяти участь у публічній он-лайн презентації результатів Шостого щорічного опитування імпортерів та експортерів. ЕПІЗОД ДРУГИЙ: Митні процедури, оскарження, цифрові продукти, яку проводить Громадська організація «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» (ІЕД)
Захід відбудеться 18 листопада 2021 року з 11:00 до 13:00 в он-лайн форматі на платформі ZOOM.
Для отримання посилання на трансляцію в ZOOM, просимо зареєструватися: https://forms.gle/DEntXMRLVCpPvcFJ7  
Посилання на ZOOM буде надіслано з 15 по 17 листопада 2021 року.
Робочі мови заходу: англійська/українська (здійснюватиметься синхронний переклад).  
Торгово-промислова палата України висловлює свою повагу і запрошує долучитися до участі в установчому засіданні Українсько-Болгарської торгово-промислової палати.
Установче засідання відбудеться 03 листопада 2021 р. об 11:00.
Під час заходу буде також обрано голову Українсько-Болгарської торгово-промислової палати.
Засновником Українсько-Болгарської ТПП виступає ТПП України.
9 листопада 2021 року о 10:00 відбудеться Бізнес-форум «УКРАЇНА – ГРЕЦІЯ: ВІДКРИТТЯ НОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ДЛЯ СПІВПРАЦІ» за участю українських та грецьких дипломатичних установ, Асоціації грецьких експортерів, профільних міністерств, керівництва ТПП України, ТПП Афін , ТПП м. Салоніки, та ділових кіл України та Греції.
        У програмі Форуму будуть висвітлені стан, найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-грецького економічного співробітництва, передусім у таких сферах як сільське господарство, енергетика, туризм, інфраструктура та металургія учасники також зможуть задати свої питання спікерам та експертам.
З 28 по 30 жовтня 2021 року   відбудеться Перша міжнародна виставка туніських товарів в Україні. Організатори: Туніська федерація ремісників, малих та середніх підприємств та Туніська діаспора в Україні.
За підтримки: Торгово-промислової палати України та Центру міжнародної ділової співпраці ТПП України
Місце проведення:   Експоцентр АККО Інтернешнл
Ключові товари виставки:
агро продукція: фініки, спеції, оливкова олія, солодощі
парфумерія: натуральна косметика, рослинні олії, есенції
сувенірна продукція: традиційний одяг, біжутерія та прикраси, сувеніри
туристичні послуги та інше
Цільова аудиторія виставки: імпортом агропродукції, парфумерної продукції та сировини, сувенірної та декоративної продукції, торговельні мережі, підприємства харчової промисловості та інші. .
Для відвідання виставки та проведення зустрічей із виробниками необхідної продукції необхідно заповнити реєстраційну форму відвідувача https://forms.gle/Lm5vGpujLWDB932WA
Запрошуємо Вас до відвідання виставки та налагодження ефективної співпраці з підприємствами Тунісу.
З додаткових питань просимо звертатись за телефоном +380 67 662-96-56 або b2bexpo@ucci.org.ua.

До зустрічі!
З повагою
Торгово-промислова палата України
Центр міжнародної ділової співпраці ТПП України
Бізнес-форум «Україна – Чехія»
20 жовтня 2021р. 10:00-14:00
20 жовтня 2021 року о 10:00 годині в рамках проведення ІХ засідання Українсько-чеської змішаної   Комісії з питань економічного, промислового та науково-технічного співробітництва в ТПП України відбудеться Українсько-чеський бізнес-форум.
Szanowni Państwo,Deficyt pracowników na polskim rynku pracy sprawił, że pracodawcy coraz częściej decydują się na zatrudnienie cudzoziemców. Firmy zatrudniające specjalistów z zagranicy stanęły przed szeregiem zupełnie nowych i niespodziewanych wyzwań spowodowanych pandemią COVID-19. Wbrew przewidywaniom części ekspertów, pandemia nie wpłynęła na zahamowanie trendów wzrostowych w zakresie zatrudnienia cudzoziemców. Wręcz przeciwnie – temat dostępu cudzoziemców do rynku pracy stał się kluczowy dla możliwości realizacji projektów przez polskie firmy.
Szanowni Państwo
Polsko-Ukraińska Izba Gospodarcza ma zaszczyt zaprosić Państwa do udziału w „Textile Ukraina on-line”, która odbędzie się w dniu 28 października 2021 r.
Z uwagi na fakt, iż nasze wydarzenie ma na celu przybliżenie możliwości współpracy z rynkiem ukraińskim przewidujemy, iż gośćmi wydarzenia będą uczestnicy z Polski i Ukrainy zainteresowani nawiązaniem współpracy z Branżą Tekstylną.
Шановні члени палати, шановні колеги !
Користуючись нагодою дозвольте   засвідчити свою глибоку повагу та враховуючи те, що системою Торгово-промислової палати України, Комітетом з електронних комунікацій при ТПП України, Державною службою спеціального за’язку та захисту інформації України з 01 по 31 жовтня 2021 року проводиться Місячник кібербезпеки в Україні хочу запропонувати Вам чи Вашим працівникам проходження навчання з курсу «Хмарні технології та їх можливості для бізнесу», яке буде проведено в приміщенні Закарпатської ТПП (м. Ужгород, вул. Грушевського, 62а) у змішаному форматі: «оф-лайн» та «он-лайн».
Як зміна поведінки українців може зробити країну заможнішою
Чому вища освіта в Україні не гарантує високий рівень життя, але більшість все одно хоче отримати її. Чотири парадокси бідності українців.
21. októbra 2021 na Slovenskú kooperačnú burzu 2021 ONLINE!
Čakajú na Vás noví obchodní partneri, odborné panelové diskusie, proexportné konzultácie, projekty inovatívnych firiem a navyše jedinečná príležitosť zapojiť sa do dodávateľských reťazcov zahraničných firiem!
UITM’2021 - Перший Міжнародний Форум НТО та ДМО
Дата: 5 жовтня 2021 року
Організатор: Premier Expo Ukraine (Hyve Group, Великобританія)
Співорганізатор: Національна туристична організація України (НТО Україна)
Партнери:
WTTC - Всесвітня рада з туризму та подорожей.
WTCF - Всесвітня федерація туристичних міст.
EPA - Розширена часткова угода про культурні маршрути Ради Європи
Запрошуємо Вас взяти участь у форумі "Перехід на органічне виробництво: переваги для українських підприємств харчової та аграрної продукції" для виробників харчових та аграрних продуктів.
Мета форуму: просування та популяризація органічного виробництва серед вже діючих виробників харчових та аграрних продуктів, які не мають маркування "органічні" та планують переходити на органічне виробництво або випускати органічну продукцію. Також форум буде цікавий для всіх виробників харчової та аграрної продукції з метою отримання детальної інформації про стан ринку органічної продукції в Україні та країнах, у які здійснюється експорт органічної продукції.
Iнформусмо Вас про те, що 24-26 жовтня 2021 р. у мiстi Ташкент вiдбудеться важливий сiльськогосподарський захiд Узбекистану - «UzAgroExpo».
«UzAgroExpo» с найбiльшим сiльськогосподарським заходом осiннього сезону Узбекистану. Учасники виставки «UzAgroExpo» - це пiдприсмства i органiзацй, що спецiалiзуються на виробництвi та продажу сучасноi' сiльскогосподарської технiки та запасних частин, обладнання, технологiй i матерiалiв для рослинництва, тваринництва, ветеринарii, переробки, транспортування та зберiгання продукцiї рослинництва i тваринництва.
Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата засвідчує Вам свою повагу та повідомляє, що в період з 29 вересня по 02 жовтня 2021 року у місті Кропивницькому відбудеться IX Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій «АгроЕкспо-2021»
Виставка «НАФТОГАЗЕКСПО - 2021» - це головне місце зустрічі фахівців нафтогазової галузі. Учасники, що представляють весь спектр своєї продукції, та відвідувачі, що мають за мету вирішення своїх виробничих задач, отримують необмежені можливості до взаємодії та комунікації, що сприяє розширенню бізнесу обох сторін. Іншою перевагою участі у виставці є підтримання контакту з постійними клієнтами та інтерес не тільки цільової групи відвідувачів, а й ЗМІ, державних структур.
БІЗНЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ «УКРАЇНА – БРАЗИЛІЯ: МОЖЛИВОСТІ СПІВПРАЦІ, ІНСТРУМЕНТИ СПІВРОБІТНИЦТВА З ФЕДЕРАТИВНОЮ РЕСПУБЛІКОЮ БРАЗИЛІЯ»
15 вер 2021 15:00-17:00
Ключова виставкова подія в Україні, за якою затвердилася репутація найавторитетнішого галузевого заходу для усіх учасників житлово‑комунальної сфери.
Щорічно керівники органів державної та виконавчої влади, лідери галузі, професійна бізнес‑спільнота, науковці, інвестори та експерти з країн ближнього і дальнього зарубіжжя вирішують завдання, що стоять перед галуззю та розробляють ефективні механізми співробітництва.
19 - 21 жовтня 2021

Запрошуємо до участі!
МІЖНАРОДНИЙ ЕНЕРГЕТИЧНИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ «5Е»
Енергетика | Електротехніка | Енергоефективність | Екологія | Енергоресурси

Контакти Організатора:
т/ф: (+38044) 201-11-57, 206-87-96
e-mail: lyudmila@iec-expo.com.ua
www.iec-expo.com.ua
Місце проведення:
Міжнародний виставковий центр
м. Київ, Броварський проспект, 15
станція метро «Лівобережна»
Словацька Коопераційна Біржа Братислава 2021 буде проходити під егідою Міністерства
Економіки Словацької Республіки та у співпраці з великими і важливими партнерами
    Робоча зустріч з Послом Королівства Таїланд в Республіці Польща та Україні
Реєстрація - https://forms.gle/jpq5sYPzXpd8upSm8
    8 вересня 2021 року о 12:00 в ТПП України (к. 401, 4-ий поверх) відбудеться робоча зустріч з Послом Королівства Таїланд в Республіці Польща та Україні за сумісництвом та представниками Комерційного відділу Посольства.
В рамках проведення зустрічі будуть обговорені найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-таїландського економічного співробітництва.
    Зі сторони Посольства Королівства Таїланд в Республіці Польща та Україні за сумісництвом в заході будуть брати участь Посол Королівства Таїланд в Республіці Польща та Україні за сумісництвом пан Четапан Максампхан та радник з питань комерційної діяльності.
Реєстрація триває до 6-ого вересня включно.
    За додатковою інформацією звертайтесь до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України, контактна особа Анна Любима (тел.: +380955466509, +38 (044) 461-98-08, e-mail: ast-ier@ucci.org.ua).

 Назад    1    ...    3     4     5     6     7    ...    270    Вперед 














 
Наша адреса :

88015, м. Ужгород,
вул. Грушевського, 62
тел. (0312) 66-94-50, 66-94-55.
тел./факс (0312) 66-94-60, 66-94-74
E-mail:
   
Інвестиційні проекти  
Інтернет-виставка  
Як стати членом ТПП ?  
Контакти  
 
© ZTTP. All Rights Reserved.      Created by: CrafIT.com
Відвідувачів: сьогодні - 568 всього - 1767803