ЗАКАРПАТСЬКА
ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА
ПАЛАТА


Ваш УСПІХ - наш УСПІХ!
 
На головну   Зворотній зв`язок   Карта сайту  
 
        

2 вересня 2022 року відбудеться Українсько-турецький діловий форум у Львові (готель Гранд готель).
Початок об 11:00.
ТПП України продовжує вести активну міжнародну діяльність. Для пошуку нових рішень для бізнесу та експорту Союз палат і товарних бірж Туреччини (TOBB) та ТПП України 27 червня п.р. уклали Дорожню карту активізації співпраці в актуальних умовах.
У розвиток домовленостей 2 вересня 2022 року відбудеться Українсько-турецький діловий форум у Львові (готель Grand Hotel, адреса - проспект Свободи, 13, м. Львів). Початок 11:00.
Захід приурочений візиту турецької делегації в Україну, яку очолює президент ТОВВ пан Ріфат Хісарчікліоглу та в розвиток нещодавнього візиту Президента Туреччини пана Редже́па Тайї́па Ердога́на в Україну. Основними організаторами заходу є ТПП України, ТОВВ та TUID.

РЕЄСТРАЦІЯ https://forms.gle/LqzYENXiC2ZBDhCd7
ВІДБУДОВА УКРАЇНИ – НОВІ ПЕРСПЕКТИВИ ТА МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ФІНЛЯНДСЬКО-УКРАЇНСЬКОГО-ТУРЕЦЬКОГО СПІВРОБІТНИЦТВА
16 вер 2022 10:00-12:00

Онлайн-конференція відбудеться 16 вересня о 10:00 (за Київським часом).
Захід буде організовано у співпраці з посольством Фінляндської Республіки в Україні, Посольством України в Фінляндській Республіці, Фінляндською торговою палатою, Фінською бізнес-групою в Україні, Радою експортерів та інвесторів при МЗС України, Фінсько-турецькою бізнес-гільдією, почесним консульством Фінляндії у Стамбулі.

Мета заходу: налагодження двосторонньої B2B-співпраці.
Програма зустрічі передбачає пленарну частину в якій будуть висвітлені основні напрями для співпраці між двома країнами, особливості ведення бізнесу в Україні (Doing business in Ukraine), можливості для розширення бізнес зав’язків з приватними та державними фінськими компаніями, запитання та відповіді учасників конференції.

Запрошуємо підприємців, зокрема експортерів, взяти участь в онлайн-конференції!
РЕЄСТРАЦІЯ: https://forms.gle/TYH7M1TKYw2uS5Nd9

Контактна особа в ТПП України Забашта Валерія (+380503664997, valeryz.2393@gmail.com).
Ukrainian LiveStock Summit 2022
Український Тваринницький Саміт – подія Міжнародного формату з ефективного тваринництва та птахівництва.
Місце проведення: Event Hall Golf Center, м.Київ
Мета – залучити до обговорення проблем тваринництва України світову та вітчизняну спільноту , пошук шляхів збереження , відродження та стрімкого зростання тваринництва та корбікормовиробництва України
Дата: 21 жовтня 2022 року
Організатори: Асоціація Cоюз птахівників України, ГС “МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ СОЮЗ ПТАХІВНИКІВ ТА КОРМОВИРОБНИКІВ УКРАЇНИ”. ProAgro Group
За підтримки : Уряду України
Ukrainian LiveStock Summit – event-платформа для обговорення сучасних трендів й проблемних питань розвитку тваринництва та птахівництва, комбікормовиробництва в военний та повоєнний час , місце зустрічі й обміну досвідом професіоналів з України та зарубіжжя.

З питань участі подіях звертайтеся до Інформаційної компанії “ПроАгро Груп”:
тел./факс:   (+38 067)694-65-43, (+38 067) 243-38-03
(+38 044) 248-02-67,
e-mail: proagro-inform@ukr.net,
сайт події: https://proagro.com.ua/events/date/2022/livestock_summit
17-21 жовтня Діловий візит в Латвію
Шановні Партнери!
Щиро запрошуємо Вас на Онлайн бізнес-захід:   «Трудові відносини і трудові спори під час воєнного стану. Законодавче регулювання, останні зміни і нововведення»,   який відбудеться 11 серпня 2022 р. о 10:00 – 13:30 (за київським часом).
Захід проводиться спільно Радою бізнес-омбудсмена, ГС «МТППУ», ЮК «Альянс Ратушняк і Партнери», за сприяння Закордонного торговельного бюро у Києві АТ «Польська Агенція Інвестицій і Торгівлі» та «Дія.Бізнес».
Шановні партнери!
Програма розвитку ООН в Україні (ПРООН) висловлює Вам свою щиру повагу.
Наступним етапом   у реалізації проєкту ПРООН/GIZ «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом поєднання просування експорту з регіональним розвитком та Цілями сталого розвитку (ЦСР)» є проведення опитування представників установ/організацій   цільових регіонів щодо існуючої підтримки бізнесу під час воєнного стану в Україні з метою подальшого відображення архітектури підтримки бізнесу в кожному з регіонів.
Цілі опитування:
- виявити організації/ установи, що займаються підтримкою бізнесу, в тому числі і релокованого та визначити їх потенціал для подальшої підтримки бізнесу та просування експорту;
- виявити можливості реплікації існуючого досвіду цільових областей на інші регіони

Опитування проводиться серед установ/організації державної/ недержавної форми власності, комунальних установ, бізнес-організацій, що надають будь-яку підтримку представникам мікро/малого, середнього та великого бізнесу (в т.ч. релокованого).

Опитування проводиться в термін з 25 липня до 10 серпня 2022 року за наступним посиланням   https://forms.gle/FJD1KLSEGxRJwj6g6

Просимо вас сприяти у проведенні опитування представників установ/організацій області щодо існуючої підтримки бізнесу під час воєнного стану в Україні.
У разі виникнення питань, уточнень стосовно реалізації Проєкту прохання звертатись до регіональної координаторки проєкту в Закарпатській області п. Есми Умерової за електронною адресою: esma.umerova@undp.org або за телефоном 050 979 40 85.
Щодо обмеженъ на ввезення в Украi·ну вантажiв з Афганiстану через реестрацiю заразного вузликового дерматиту ВРХ
Онлайн конференція «Вирощування, зберігання та експорт зерна в нових умовах. Рекомендації фахівців з якості»
До уваги регіональних палат та бізнесу !

19-21 липня 2022 р. Торгово - промислова палата України проводить триденний   тренінг   для нових консультантів "Експорт товарів до ЄС: доведення відповідності будівельної продукції" в рамках проекту "Comply and Sell More"
Тренінг проводять сертифіковані консультанти з доведення технічної відповідності. (Програма та інформація про організацію додаються).

Основна мета тренінгу – зрозуміти основні кроки доведення відповідності будівельної продукції   законодавчим вимогам України та ЄС, навчитися відстежувати законодавчі акти та зміни, виконувати пошук стандартів, виконувати оцінку відповідності, готувати потрібну технічну документацію, маркувати товар та оформлювати декларацію про відповідність товару.

Головне – вчимося бути відповідальними та відповідати вимогам технічного регулювання.

Мова заходу - українська .

Реєстрація за посиланням (обов'язково): https://forms.gle/25AgXHf8GKsMPmuQ8
Hrvatska gospodarska komora

Radionica - Kako prevladati izazove na tržištu

Infodan HBOR-a – pojedinačno savjetovanje poduzetnika o programima HBOR-a

Predstavljanje financijskih instrumenata HBOR-a i HAMAG-BICRO-a iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti

Okrugli stol Dan kulena u HGK

Više na: https://www.hgk.hr/
Онлайн-конференція: "Україна-Болгарія, логістичні питання в умовах війни. Нові можливості, перспективи для співробітництва"
Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe48yZmu7DNzS1EWIGSSHZg0NofbaafNzxzBYUoZn57VWX_5Q/viewform
Комерційна пропозиція від представника польської компанії, яка зацікавлена придбати пеллети, фанери та плити: ДСП, МДФ, ХДФ OSB, ДВП, українського виробництва.

Компанія, яка купує пеллет: "MRÓWKA". Компанія, яка купує плити та фанеру: "CEZAREX"

Контакт: +375 29 558-80-32
До   Закарпатської   ТПП   із   Словенії   надійшов   запит   щодо   пошуку українських   експортерів   кормової   кукурудзи   для   закупівлі   і   експорту   даної продукції до Словенії. Більш   детальну   інформацію   можна   отримати   в   Управлінні   ЗЕЗ Закарпатської ТПП: тел. +380312 669462, e-mail: exib@tpp.uzhgorod.ua
ДіяСіті_коментарі від Мінцифри щодо прав інтелектуальної власності
Німецьке товариство міжнародного співробітництва (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) в межах проєкту “Сприяння економічній участі вразливих груп населення, включно з внутрішньо переміщеними особами, в регіоні Приазов’я” за дорученням Міністерства економічного співробітництва та розвитку Федеративної Республіки Німеччини оголошує 2-ий Конкурс бізнес-грантів для підтримки мікро- та малих підприємств в Україні.
Міністерство   економіки   України   надсилає   в   порядку   інформування та розповсюдження серед зацікавлених українських підприємств копії розпоряджень Головного   державного   ветеринарного   інспектора   України   від   29.04.2022   р.   № 23 “Щодо обмежень на ввезення в Україну вантажів з Монголії через реєстрацію віспи овець і кіз”, від 29.04.2022 р. № 24 “Щодо обмежень на ввезення в Україну вантажів з   Монголії   через   реєстрацію   чуми   дрібних   жуйних”   та   від   03.05.2022   р.   № 25 “Щодо   обмежень   на   ввезення   в   Україну   вантажів   з   Колумбії   через   реєстрацію хвороби Ньюкасл
ТОВ "Агро-Дім" є офіційним дистриб'ютором компанії UKRAVIT, яка є   одним з найбільших українських виробників засобів захисту рослин (гербіциди, інсектициди, фунгіциди, протруйники, регулятори та стимулятори росту, десиканти, поверхнево-активні речовини, фуміганти, родентициди) та мікродобрив з мікроелементами АВАНГАРД.
Продаж насіння гібридів соняшнику, кукурудзи, пшениці, ячменю, ріпаку,       гороху таких компаній як: Syngenta, Pioneer, Monsanto, Lembke, Limagrain.
ВАЖЛИВО!
Шановні члени   торгово-промислової палати,   підприємці та керівники підприємств, організацій і установ!
Шановні колеги! Запрошуємо долучитися до нашого вебінару

"Релокація бізнесу та персоналу бізнесу до Чехії"
Дата: 21 квітня, 13:00 – 14:30
Мова: англійська, українська

Приєднуйтесь на безкоштовний вебінар, присвячений питанням релокації бізнесу до Чехії.

Програма:
• Вартість та строки реєстрації нової або придбання готових компаній; форми юридичних осіб, мінімальний розмір статутного капіталу, розмір гербового збору тощо;
• Можливість реєстрації компанії без власника;
• Призначення директора. Необхідність отримання посвідки на проживання;
• Можливість та терміни відкриття рахунків у місцевих банках, вимоги до особистої присутності бенефіціара та директора;
• Можливість отримання тимчасових дозволів для персонала та їх подальшого офіційного працевлаштування;
• Податок на доходи фізичних осіб (ПДФО) та соціальні внески для найманого працівника та самозайнятої особи;
• Чеська податкова система та ставки податків;
• Застосування правил трансфертного ціноутворення.

Спікери:

• Іржі Сінделар, податковий директор, Crowe Czech Republic
• Люсі Сутовська, податковий консультант, Crowe Czech Republic
• Деніса Новакова, керуючий юрист, CEE Attorneys Crowe Czech Republic
• Дмитро Михайленко, керуючий партнер, Crowe Mikhailenko
• Віталій Смердов, керівник податкового департаменту Crowe Mikhailenko
Вебінар буде перекладатися на українську мову.

Реєстрація:

https://taxpracticeomp.clickmeeting.com/relokats-ya-b-znesu-ta-personalu-v-ches-ku-respubl-ku-relocation-of-business-to-the-czech-rep/register?_ga=2.94316319.382681507.1650260276-314959340.1625151935

З повагою,
команда Crowe Mikhailenko
+38 044 221 3603
+38 063 466 8242
Marketing_crowe_legal@crowe.com.ua
solomka@crowe.com.ua
Шановні колеги!

Запрошуємо вас долучитися до нового вебінару Crowe Mikhailenko

Коли: 22.04 о 11:00

Тема вебінару:

Українські ФОП: як переїхати за кордон та продовжити сплачувати податки в Україні

1)Основні статуси (безвіз, тимчасовий захист, дозвіл на проживання тощо) і як вони впливають на отримання статусів за кордоном (самозайняті особи, працевлаштування, директор) - загальний огляд

2) Податкове резиденство та оподаткування: підходи фіскальних органів за кордоном та конвенція про уникнення подвійного оподаткування. Концепція постійного будинку, центр життєвих інтересів, часу проживання. Як використати для збереження статусу податкового резидента України

3) Відкриття українськими ФОП за кордоном рахунків у банках та платіжних системах: що радимо, чому корисно, як переказувати гроші між рахунками в Україні та за кордоном

Реєстрація:

https://taxpracticeomp.clickmeeting.com/ukra-ns-k-fop-yak-pere-hati-za-kordon-ta-prodovzhiti-splachuvati-podatki-v-ukra-n-/register?_ga=2.62401326.382681507.1650260276-314959340.1625151935

Доповідачі:

Андрій Духницький, Віталій Смердов, Дмитро Михайленко

З повагою,
команда Crowe Mikhailenko
+38 044 221 3603
+38 063 466 8242
Marketing_crowe_legal@crowe.com.ua
solomka@crowe.com.ua
На території Кіровоградської області провадить виробничу діяльність ТОВ «Оліс-Груп», яке вже понад 15 років займається промисловим і цивільним будівництвом, а саме влаштуванням полімерного покриття.
Основними клієнтами є промислові підприємства, найбільші та найвідоміші виробники харчових продуктів, зокрема: ТОВ «Салтівський м'ясокомбінат», ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань», ПрАТ «Звенигородський сироробний комбінат», ПрАТ «Моршинський завод мінеральних вод «Оскар», ТОВ «Сандора», ПрАТ «А/Т Тютюнова компанія «В. А. Т. — Прилуки» тощо.
Переваги полімерних підлог:
можливість влаштування полімерного покриття без зупинки виробничих процесів;
швидкість проведення робіт із нанесення: влаштування покриття та введення в експлуатацію за 4 години;
можливість нанесення на свіжий бетон;
висока механічна міцність на стиск, стирання, механічні та динамічні навантаження;
висока адгезія (зчеплення) з бетонною основою;
еластичні покриття підлог добре компенсують вібрації, удари та деформації основи;
хімічна стійкість до кислот, лугів та агресивного середовища природного походження;
є ідеальним покриттям для виробничих приміщень з постійними «мокрими» процесами;
ідеальна рівність і гладкість полімерного покриття;
широкий температурний діапазон від -40 до +120;
широкий спектр, різноманітність технологічних та дизайнерських рішень, ексклюзивність варіантів;
протиковзкі властивості та довговічність.
У разі необхідності проведення будівельних робіт швидко, якісно та за помірною ціною, пропонуємо звертатися до ТОВ «Оліс-Груп».
Контактна особа: Григір Сергій +380675201077.
Адреса: 25006 м.Кропивницький, вул. В’ячеслава Чорновола, 14/2/2
Веб-сайт https://www.olis-group.com.ua/

 Назад    1     2     3     4     5    ...    270    Вперед 














 
Наша адреса :

88015, м. Ужгород,
вул. Грушевського, 62
тел. (0312) 66-94-50, 66-94-55.
тел./факс (0312) 66-94-60, 66-94-74
E-mail:
   
Інвестиційні проекти  
Інтернет-виставка  
Як стати членом ТПП ?  
Контакти  
 
© ZTTP. All Rights Reserved.      Created by: CrafIT.com
Відвідувачів: сьогодні - 561 всього - 1767796