ЗАКАРПАТСЬКА
ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА
ПАЛАТА


Ваш УСПІХ - наш УСПІХ!
 
На головну   Зворотній зв`язок   Карта сайту  
 
        

Шановні колеги, добрий день!
Торгово-промислова палата України у партнерстві з   Американо-українською діловою радою (USUBC) запрошує представників українського бізнесу на зустріч з керівництвом USAID Ukraine.
Дата: 5 березня 2024 року
Час: 16:00 - 19:30
Формат: офлайн
Мова заходу: англійська та українська (з синхронним перекладом).
Метою заходу є:
*презентація проєктів для підтримки українського бізнесу;
*ознайомлення компаній з можливостями та перспективами співпраці з USAID Ukraine;
*вивчення існуючих та майбутніх програм з підтримки бізнесу.

Особлива увага буде приділена питанням відновлення інфраструктури України, а саме комунальній та транспортній інфраструктурі.

Програма заходу: https://docs.google.com/document/d/1r6SfAlYZDAT459HJrP2IEarrizGygHH8W2T-gchuKoI/edit?usp=sharing

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/meVVeNo6YD8qztHfA

Для отримання додаткової інформації звертайтесь до Дирекції міжнародного співробітництва Торгово-промислової палати України:

Дар’я Данік (+380974004100; ddv-ier@ucci.or.ua).
Карина Вольф (+380671122041; kos-ier@ucci.org.ua).

Запрошуємо представників українського бізнесу долучитись до презентації та дискусії в рамках заходу.
Посольство Республiки Iрак в Українi засвідчує свою високу повагу Торгово-промисловiй палатi України та має честь цим iнформувати про оголошення Нацiональної Iнвестицiйної Koмiciї Республiки Iрак (National Investment Commission of the RepuЬlic of Iraq) щодо двох iнвестицiйних пропозицiй iз проектування, реалiзацiї, експлуатацiї, обслуговування та передачi власностi (DBOMFT) проектiв «Metro Baghdad» i «Metro Najaf - Karbala (Phase 1 )» згiдно з вiдповiдними критерiями, зазначеними в iнвестицiйному портфелi.
Щодо агропромислової виставки SIAM 2024
Повідомляємо про те, що, за отриманою інформацією від Посольства України в Королівстві Марокко, у період з 22 по 28 квітня 2024 року в м. Мекнес (Марокко) відбудеться міжнародна сільськогосподарська виставка SIAM 2024.
Щодо обмежень на ввезення в Україну вантажiв
    Торгово-промислова палата України засвiдчує Вам свою повагу та звертається з наступним.
      Мiнiстерство економiки України у партнерствi з Мiжнародною органiзацiєю з мiграцiї проводить онлайн-опитування роботодавцiв щодо ринку працi в Українi та становища пiдприємств з метою визначення поточних та перспективних потреб пiдприємств у працiвниках, затребуваних професiях та навичках для проведення аналiзу впливу вiйськової arpeciї рф в Українi на ринок працi.
З цiею метою Мiнекономiки звернулося до ТПП України з пропозицiєю долучитися до роботи, зокрема, iнiцiювати членам системи ТПП України пройти вiдповiдне опитування за посиланням: https://forms.gle/4w9eYEtMTPRQZdD88


Вебінар Перспективи грантової підтримки для українського бізнесу - 2024
Дата: 9 січня 2024 року
Час: 14:00
Організатори: Соціальний Консалтинг Параграф та Кроу Михайленко
Вебінар охоплюватиме такі теми:
1. Огляд можливостей для грантового фінансування українських компаній у 2024 році.
2. Поради для успішного отримання грантів: від підготовки заявки до звітування.
3. Стратегії та інструменти для підвищення шансів на успіх заявок.
Для кого :
- Власники малого та середнього бізнесу.
- Фінансові директори та менеджери.
- Стартапи та підприємці, зацікавлені в розширенні бізнесу.
- Некомерційні організації, які шукають додаткове фінансування.

Реєстрація за посиланням онлайн.
https://taxpracticeomp.clickmeeting.com/pr-oriteti-grantovogo-f-nansuvannya-na-2024-r-k/register

Підвищіть свої шанси на успіх у 2024 році разом з нами

З повагою,
команда Crowe Mikhailenko

+38 063 466 8242
Marketing_crowe_legal@crowe.com.ua
Міжнародна організація праці (МОП) розпочала в Україні новий проєкт «Забезпечення участі жінок у ринку праці через розширення послуг із дошкільної освіти й догляду за дітьми».
Серед іншого, проєкт сприятиме розробленню та пілотуванню гнучких та доступних моделей закладів із дошкільної освіти й догляду за дітьми; ухваленню змін до законодавства та формалізації діяльності індивідуальних нянь відповідно до міжнародних та європейських трудових норм; залучення жінок до ринку праці у середньостроковій перспективі та у період післявоєнного відновлення; зміцнення економічної спроможності жінок, особливо матерів малих дітей.
Діловий візит до Японії у рамках Конференції з відбудови України у м. Токіо
Комітет з питань економічного розвитку запрошує членів Торгово-промислової палати України та суб’єктів господарювання, які співпрацюють з організацією взяти участь у опитуванні: "Постзаконодавчий контроль у сфері дотримання вимог наявності місцевої складової (локалізації) в публічних закупівлях" та до ЗО грудня 2023 року заповнити відповідну Google форму за посиланням:
ОПИТУВАННЯ постачальників товарів, учасників за процедурами закупівель
https://forms.gle/6iLs4ztFSXniH9KY6
Після оброблення наданої інформації про ефективність реалізації Закону, Комітет планує провести слухання на зазначену тему, у яких зможуть взяти участь учасники опитування.
Детальніше про опитування на сайті Комітету: https://komprompol.rada.gov.ua/news/main_news/75076.html
Український союз промисловців і підприємців (УСПП) висловлює Вам свою повагу та інформує про те, що 27 жовтня 2023 року (п’ятниця) за участі представників Верховної Ради України, центральних органів виконавчої влади, наукових установ, структурованих об’єднань та організацій промисловців, підприємців, роботодавців, галузевих асоціацій виробників будматеріалів, профспілок планується проведення засідання Антикризового штабу стійкості економіки в умовах воєнного стану (далі - АШ), Правління УСПП щодо нагальних потреб забезпечення виробничої потужності промисловості будівельних матеріалів в контексті Плану відновлення України від наслідків війни (Указ Президента України №266/2022).
Засідання проводиться з метою здійснення оцінки виконання попередніх Рішень АШ, зокрема з питань збереження та розвитку потенціалу промисловості будівельних матеріалів в Україні (22 серпня 2023 р.), напрацьованих пропозицій в рамках профільної робочої групи, а також з урахуванням високої актуальності системних нерозв’язаних проблем галузі.
Зокрема, в рамках засідання пропонуються до обговорення питання забезпечення належної якості будівельних матеріалів та виробів, ціноутворення на будівельні матеріали та вироби, використання відходів руйнації при виробництві будматеріалів, отримання ліцензій на видобуток корисних копалин, кадрового забезпечення підприємств галузі тощо.
Засідання в відбудеться в online-форматі (Zoom)
Початок - об 11.00, орієнтована тривалість - до 2,5 годин.
Посилання для приєднання до засідання (ідентифікатор та пароль) буде надіслано на e-mail, вказаний під час попередньої реєстрації, яка здійснюється за посиланням:https://forms.gle/SU9L4Ywj5tmi92zW8
Контакти для отримання довідкової інформації:
e-mail: uspp@uspp.org.ua моб. +38 050 353-33-88
АТ «Оператор ринку» - це державна компанiя, яка працює в сегментi В2В й надае можливiсть українському бiзнесу продати та купити електричну енергiю на ринкових умовах споту. З першого дня роботи демонструє європейськi стандарти роботи, що пiдтверджено сертифiкатами про вiдповiднiсть процесiв у товариствi мiжнародним стандартам якостi ISO. Головна перевага - прозора робота 24/7, оперативнi щоденнi розрахунки мiж тими, хто продав, i тими, хто купив електроенергiю, ринкове цiноутворення, якiсна комунiкацiя та розгорнута аналiтика про роботу ринку «на добу наперед» i внутрiшньодобового ринку.
Новим IT-напрацюванням АТ «Оператор ринку» е RETAIL ENERGY PLATFORМ (REP) - платформа для роздрiбної торгiвлi енергоресурсами. REP - це майданчик, де постачальник пропонує свої умови та цiну постачання електроенергi:i, а споживач може знайти для себе вигiдну пропозицiю або запропонувати свої умови спiвпрацi. Також володiють експертизою щодо функцiонування ринку електричної енергiї України, якою готовi подiлитися з українським бiзнесом.
Захiд вiдбудеться 27 жовтня 2023 року об 11.00.
У разi зацiкавленостi, запрошуемо Вас та представникiв бiзнесу регiону-членiв Палати взяти участь у зазначеному вебiнарi.
Долучитися до заходу можна за посиланням, яке отримаете на e-mail адресу, заповнивши реестрацiйну форму https://www.oree.com.ua/index.php.
Проведення міжнародного Саміту м. Стамбул, Туреччина.
Назва саміту: BATTERY TECHNOLOGIES SUMMIT 2023
Тема саміту: технологічні розробки, виробництво та перспективи акумуляторної екосистеми
Дата та місце проведення саміту: 22 - 23 листопада 2023 року, м. Стамбул, Конгрес-центр Bilişim Vadisi, Gebze
Офіційний сайт організаторів: https://www.battery-technologies-summit.com/en
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати вищезазначений саміт на загальних засадах.

З повагою,
Офіс Торгового Аташе
Генерального Консульства Туреччини в Одесі
Торгово-промислова палата України спільно з Франко-українською торгово-промисловою палатою (CCIUF) та Посольством Французької Республіки в Україні запрошують представників українського бізнесу приєднатися до круглого столу з французькими компаніями.
Дата: 30 жовтня 2023 року
Час: 16:00-18:00
Формат: офлайн
Франко-українська торгово-промислова палата є об'єднанням понад 140 французьких та українських компаній, які спільно працюють над розвитком торговельних відносин між Україною та Францією. Її місія полягає в сприянні обміну товарами та послугами, підтримці інвестиційних проєктів та зміцненні бізнес-співпраці між французькими та українськими компаніями.
Компанії-члени французької делегації:
• Stolz/Groupe Desmet (Зберігання та переробка олійних і зернових культур)
• Bollore Logistics (логістика)
• Memorist Heritage/Group Mobilitas (диджиталізація культурної спадщини)
• ODDo-BHF (інвестиційний фонд, банк)
• BED Ingenierie (дизайн та інжиніринг)
• Tech Trend (інжиніринг та архітектура)
• Naxco (логістика)
• Saint Gobain (вироблення будівельних матеріалів)
• Ukrsibbank / BNP Paribas (банк)
• Credit Agricole (банк).
У рамках круглого столу можливі В2В-переговори між українськими та французькими компаніями відповідно до профілів та ділових інтересів учасників з обох сторін.
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/g1hLbLDjSrjdXsXy7
Зустріч відбудеться в приміщенні ТПП України, попередня реєстрація обов’язкова.
Для отримання додаткової інформації звертайтесь до Дирекції міжнародного співробітництва Торгово-промислової палати України:   Валерія Забашта (+38 050 366 49 97; zva-zed@ucci.org.ua); Дар’я Данік (+38 097 400 41 00; ddv-ier@ucci.or.ua).
7-8 листопада 2023 року у ВЦ «АККО Iнтернейшнл» ( Киiїв, Проспект Берестейський 40-Б) зберуться стейкхолдери відновлення інфраструктури - вітчизняні та міжнародні компанії, представники законодавчоiї та виконавчоiї влади, фонди та фiнансовi iнституцiiї й експертне середовище.
Робота виставки передбачає дводенну роботу експозицiїї, тематичнi форуми вiд органiзаторiв та семiнари вiд партнерiв.
Тематичнi напрямки:
1. Демонтаж. Очищения територiй. Управлiння вiдходами вiд руйнувань.
2. Енергозберiгаючi технологiї. Альтернативна енергетика. Гарантоване електроживлення.
• 07.11.2023 Форум управлiння вiдходами вiд руйнувань
• 08.11.2023 Форум енергоефективних рiшень
Подробиui на caйтi:https://https://expo.technopolygon.com/
Додаткова iнформаuiя за телефоном: Оксана Гагiна +38 (067) 375-76-37.
Шановні колеги, ТПП України запрошує представників українського бізнесу взяти участь у діловому візиті в м. Белград, Сербія з 16 по 18 листопада   2023 року.
Програмою візиту передбачено проведення українсько-сербського бізнес-форуму, зустрічей у форматі В2В і обговорення практичних питань двостороннього співробітництва в торговельно-економічній сфері.
Співорганізаторами заходу виступають ТПП України, ТПП Сербії, Депутатською групою Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Сербією та Посольством України в Республіці Сербія.
Участь у бізнес-місії дозволить представникам українського бізнесу встановити прямі ділові контакти, налагодити взаємовигідні коопераційні зв’язки, отримати актуальну інформацію про ситуацію на цікавому для них ринку.    
Особливий інтерес для сербської сторони становлять представники таких секторів як:
·         АПК;
·         переробка сільськогосподарської продукції;
·         енергетика;
·         машинобудування;
·         харчова (зокрема, бакалія та питна вода);
·         компанії залучені до охоронного бізнесу.
У вартість включено:
·             логістику;
·             проживання;
·             ділова програма;
·             двосторонній бізнес-форум;
·             організація В2В зустрічей;
·             страховка.
Форма реєстрації: https://forms.gle/yUAZSFiqRc4gFVL7A

За детальною інформацією щодо умов та вартості участі звертайтеся до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України:  
Валерія Забашта (+380503664997; zva-zed@ucci.org.ua);
Андрій Голято   (+380676629656, a.v.goliato@gmail.com);
Дар’я Данік (+380974004100), ddv-ier@ucci.org.ua).
Навчально-практичний семінар перекладачів та філологів словакістів і богемістів Закарпаття.
    Щорічно вересень місяць в Україні це символ початку навчального року коли в школах, середніх-спеціальних та вищих навчальних закладах країни розпочинається учбовий процес.
    Навчальний центр Закарпатської торгово-промислової палати також відзначив початком нових напрямків роботи і зокрема, в першій декаді вересня поточного року на його базі   відбувся навчально-практичний семінар для перекладачів, філологів словакістів та богемістів, який був присвячений актуальним питанням теорії та практики перекладу.
Повідомляємо, що 10-12 жовтня в Гданську відбудеться міжнародно-морська виставка – конференція BALTEXPO – Балтійський військовий Експо-шоурум (офіційний сайт https://baltexpo.eu/). Зазначений захід проводиться один раз на два роки та є важливим міжнародним заходом у сфері:
➢ портова та морська інфраструктура;
➢ промислове будівництво;
➢ малі та середні підприємства у морській сфері;
➢ проектувальні фірми;
➢ будівництво морських суден та портових доків;
➢ ремонту та комплектування кораблів;
➢ військовий сектор.
          Цього року ця подія відбудеться під патронатом трьох Міністерств: клімату та навколишнього середовища, інфраструктури та оборони. Очікується, що у конференції візьмуть участь понад 250 компаній та 5 тис. відвідувачів (детальна інформація англійською мовою додається).
Консульством досягнуто домовленість з організаторами про участь на безоплатній основі для українських підприємств та організацій, що працюють у одній із згаданих сфер, для яких з цією метою створено український павільйон площею 100 кв. метрів.
Відповідальні особи:
Roland Bielawski – roland.bielawski@mtgsa.com.pl – представник Międzynarodowe Targi Gdańskie S.A. розмовні мови – англійська / польська;
Оксана Пісоцька – oksana.pisotska@mfa.gov.ua, представниця Консульства України в Гданську, розмовні мови – польська, українська.
Організатори заходу поінформували про участь у відкритті цьогорічного Baltexpo Міністра інфраструктури Республіки Польща Марка Гробарчика та запрошують до участі у цьому заході з української сторони Заступника Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Ю.Васькова та Голову Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства Є.Ігнатенка.
Доброго дня, звертаємося до вас із Посольства Туреччини у місті Києві та хочемо повідомити про проведення міжнародної виставки у м. Стамбул, Туреччина.
Назва виставки: 13. EYAF EXPO 2023: ACCESSIBILITY FAIR & AWARENESS SUMMIT

Тема виставки: побудова безбар'єрного середовища та представлення новітніх технологічних продуктів для забезпечення безбар'єрності

Дата та місце виставки: 30 листопада - 03 грудня 2023 року, м. Стамбул, Стамбульський виставковий центр

Офіційний сайт організаторів: https://eyafexpo.com/?lang=en
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати вищезазначену виставку на загальних засадах.
Брошура англійською мовою та запрошення знаходяться у додатку.

З повагою,
Зоряна Костецька
Помічник Торгового Радника
Посольства Туреччини в Україні

Aдреса: Вул. Панаса Мирного, 22, Київ, 01901
Тел.: 00 38 044 377 76 77
E-mail: kiev@ticaret.gov.tr
Торгово-промислова палата України та Рада словацьких експортерів запрошує український бізнес взяти участь у діловій місії до м. Кошице, Словаччина, яка відбудеться 1 - 3 жовтня 2023 року. Це унікальна можливість для розвитку вашого бізнесу та партнерства зі словацькими компаніями.
Програмою візиту передбачено:

●       проведення українсько-словацького бізнес-форуму (разом з партнером — Радою словацьких експортерів, за участі Посольства України в Словаччині та Посла Словаччини в Україн);
●       зустрічі у форматі B2B.
Словацькі компанії є представниками таких сфер економіки як:
●       Виробництво для енергетичного та технічного секторів;
●       Енергетика;
●       Інфраструктура;
●       Сантехніка;
●       HR;
●       Медицина;
●       Перероблення відходів;
●       Агросектор;
●       Виробництво алкогольних напоїв

Докладна інформація про словацькі компанії знаходиться за посиланням нижче:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1J591VHLp_zJN_bZA5WB3QBy1oBnC9d0042lPbUwG2vw/edit?usp=sharing

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/TA3XrYDRnReoJEoP9

За детальною інформацією щодо умов та вартості участі звертайтеся до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України:

Анна Любима (ast-ier@ucci.org.ua;   +380955466509);
Дар’я Данік (ddv-ier@ucci.org.ua; +380974004100).

Приєднуйтеся до нас і відкривайте нові можливості для свого бізнесу разом з Торгово-промисловою палатою України!
Запрошуємо український бізнес на ділову зустріч з представником Торгово-промислової палати України в Панамі – Ніколасом Вукелья!
Дата та час: 7 вересня 2023 року, о 15:00
Місце проведення: м. Київ, гібридний формат
Мова заходу: Англійська (переклад не забезпечується).
Ця зустріч є унікальною можливістю зустрітися з представником панамської бізнес-спільноти – Ніколасом Вукелья, та обговорити актуальні питання співпраці між Україною та Панамою.
Теми для обговорення на зустрічі:
Вплив України на економіку Панами та Латинської Америки.
Панамські товари та послуги, готові до експорту в Україну.
Українські продукти та послуги для ринку Панами та Латинської Америки.
Міграція та податкові пільги для українських компаній, заснованих у вільній комерційній зоні в Панамі.
Інвестиції в Панаму та віза на проживання для українців.
Березень 2024: Павільйон України на конференції та виставці Panama Expocomer 2024.
Січень 2024: програма Global Internship Future Talent (GIFT) для студентів українських університетів, які працюватимуть у Панамі у фінансовому, морському, логістичному та портовому секторах.
Запрошуємо всіх зацікавлених взяти участь у цій важливій події та приєднатися до обговорення актуальних тем. Ваш внесок в обговорення сприятиме розвитку та зміцненню бізнес-відносин між Україною та Панамою.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/7GAGQZJjZX4moqXx5
                                                                            Деталі про фізичну зустріч надійдуть зареєстрованим учасникам на вказану електронну адресу.
Для отримання додаткової інформації звертайтесь до Дирекції міжнародного співробітництва Торгово-промислової палати України:
•     Карина Вольф, +380671122041, kos-ier@ucci.org.ua
•     Дарʼя Данік, +380974004100, ddv-ier@ucci.org.ua
Долучайтеся до нас на цій захоплюючій події, і ми разом рухатимемося до нових можливостей і досягнень у світі бізнесу!
Розпочинайте або розвивайте бізнес разом з національною акселераційною програмою «Власне», отримуйте гранти до 4 000, 10 000 та 25 000 євро на розвиток бізнесу, користуйтеся новою послугою від Дії та дізнайтеся, як залучати інвестиції. Більше інструментів для масштабування власної справи зібрали у щотижневому дайджесті.
Сайт: https://business.diia.gov.ua/

  1     2     3     4     5    ...    270    Вперед 














 
Наша адреса :

88015, м. Ужгород,
вул. Грушевського, 62
тел. (0312) 66-94-50, 66-94-55.
тел./факс (0312) 66-94-60, 66-94-74
E-mail:
   
Інвестиційні проекти  
Інтернет-виставка  
Як стати членом ТПП ?  
Контакти  
 
© ZTTP. All Rights Reserved.      Created by: CrafIT.com
Відвідувачів: сьогодні - 1041 всього - 1768276