ЗАКАРПАТСЬКА
ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА
ПАЛАТА


Ваш УСПІХ - наш УСПІХ!
 
На головну   Зворотній зв`язок   Карта сайту  
 
        

Шановні колеги!
    За інформацією Посольства України в Туркменістані, Міністерство будівництва та архітектури оголосило про проведення двох міжнародних тендерів щодо будівництва мега-проєкту «Ашгабат-Сіті»:
1. Міжнародний тендер із залучення до роботи спеціалізованих компаній, що мають значний досвід роботи, для проведення комплексної інженерногеологічної розвідувальної роботи на окремій ділянці для житлового комплексу «Ашгабат-Сіті».
2. Міжнародний тендер із залучення до робот консалтингових компаній, що мають значний досвід роботи, для впровадження високотехнологічної системи цифровізації у будівництві житлового комплексу «Ашгабат-Сіті».
    Заявки та пропозиції зацікавлених сторін приймаються для розгляду у встановленому порядку і реєструються у відділі зовнішньоекономічних зв’язків Дирекції будівельних об’єктів «Ашгабат-Сіті» Міністерства будівництва та архітектури Туркменістану за адресою: м.Ашгабат, Арчабіл шайоли, 84, до 9 лютого 2022 року.
    Детальна інформація може бути отримана: за телефоном: +993 12 44 45 53 або за електронною адресою: ashgabatcitywes@gmail.com
Торгово-промислова палата України засвідчує свою повагу та звертається з наступним.
Продовжуючи спільну роботу між німецькою організацією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit та системою Торгово-промислових палат в Україні, запрошуємо Вас прийняти участь в серії онлайн Міжнародних Експертних Обговореннях для представників кластерів України.
Наразі проєкт організовує серію онлайн Міжнародних Експертних Обговорень (шість заходів) для представників кластерів України. Ми з великою приємністю запрошуємо до участі в цих заходах також представників ТПП України та регіональних торгово-промислових палат, які цікавляться темою розвитку кластерів.
Міжнародні Експертні Обговорення будуть проводитися щочетверга з 10 до 13 години, починаючи з 03 лютого 2022 (перший захід).
Мова заходів: англійська з послідовним перекладом на українську.
Детальніше на сайті ucci@ucci.org.ua
Tel: +380 44 5842814
Програма EIT Food Seedbed надає підтримку людям, які хочуть створити компанії у сферах, пов'язаних з агропродовольчим сектором, або вже заснували такі компанії. Бенефіціари отримуватимуть мериторичну (навчання та наставництво) та фінансову підтримку (пов’язану з реалізаціею розмов із потенційними клієнтами, до 6 000 євро, щоб перевірити ідею та можливість отримання подальшого фінансування та підтримки EIT Food). Унікальним елементом програми є підтримка процесів перевірки бізнес-ідей та корисності технічних рішень шляхом структурованого діалогу з потенційними клієнтами (customer discovery process), реалізованого на основі методології, розробленої EIT Food у співпраці зі спеціалізованими тренерами, наставниками та завдяки фінансовій підтримці, що пропонується стартапам.
Програма проводиться англійською мовою у п'яти європейських центрах, розташованих у Польщі, Північній Ірландії, Німеччині, Іспанії та Данії.
Зареєструйтесь вже зараз на   https://entrepreneurship.eitfood.eu/launch/
Новорічне привітання президента торгово-промислової палати України Геннадія Дмитровича Чижикова
Компанія ТОВ «ПС Інжиніринг» є офіційним представником Чеської компанії JK Machinery (виробник сучасного обладнання для очистки та сортування с/х продукції) та пропонує взяти до уваги наступне обладнання
Шановні колеги, ми хотіли б запросити вас на 21-й міжнародний ярмарок EXPOKOS, який відбудеться 25 та 26 травня 2022 року в Приштині.

Ця виставка є ідеальним місцем для зростаючих компаній, які шукають нові ринки та нових партнерів. EXPOKOS займається будівництвом, енергетикою та технічними приладами в секторах безпеки та безпеки. Цього року виставці виповнюється 21 рік, і протягом останніх двох десятиліть EXPOKOS підтримали понад 6500 експонентів і понад 350 000 відвідувачів з Балкан, ЄС, Туреччини та Азії.
Закарпатська торгово-промислова палата запрошує Вас відвідати найбільшу сільськогосподарську виставку Угорщини «Агро+Машекспо 2022», яка проходмитиме в м. Будапешт (Угорщина).
Під час проведення заходу буде представлена можливість встановлення ділових контактів з іноземними підприємствами – виробниками продукції та торгуючими організаціями.
Поїздка відбудеться 25-27 січня 2022 р.
Додаток: інформаційний лист про відвідання виставки.
Контактна особа: Рогаль Юлій Юлійович
Телефон: (0312) 669462, exib@tpp.uzhgorod.ua
Шановні колеги!  
Запрошуємо Вас взяти участь у публічній он-лайн презентації результатів Шостого щорічного опитування імпортерів та експортерів. ЕПІЗОД ТРЕТІЙ: Контрабанда та «сірий імпорт», корупція на митниці, яку проводить Громадська організація «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» (ІЕД) 2 грудня   2021 року.
Захід проводиться в рамках проєкту «Підтримка Громадської ініціативи «За чесну та прозору митницю», який реалізується ІЕД за сприяння Європейського Союзу, та співфінансування МФ «Відродження» та ATLAS Network.
Під час заходу будуть представлені ключові результати опитування понад 1000+ українських підприємств-експортерів та імпортерів, проведеного у 2021 році.  
ТПП України запрошує Вас приєднатись до Бізнес місії до Єгипту.
Протягом перебування в Єгипті члени бізнесової делегації візьмуть участь в українсько-єгипетському бізнес-форумі, матимуть ряд ділових зустрічей з представниками ритейлу, та відвідають виставку «Food Africa 2021».
Співорганізаторами заходу виступають ТПП України, Федерація палат Єгипту,   Посольство України в Єгипті та Посольство Єгипту в Україні, Єгипетська бізнес асоціації, а також Українсько-єгипетська ділова рада.

Програмою візиту передбачено заходи в   м. Каїр, участь у засіданні спільної українсько-єгипетської Ділової ради, В2В зустрічі з представниками ділових кіл Єгипту. Крім того, учасникам буде запропонована культурна програма.
Участь у бізнес-місії дозволить представникам українського бізнесу встановити прямі ділові контакти, налагодити взаємовигідні коопераційні зв’язки, отримати актуальну інформацію про ситуацію на цікавому для них ринку.

Місце проведення основних заходів в рамках візиту буде повідомлено згодом.

Вартість участі – 1560$.   Принагідно інформуємо, що у вартість включено:

●     авіа переліт Київ-Каїр-Київ
●     внутрішні трансфери (а/п – готель- а/п., трансфери протягом робочих днів)
●     проживання
●     ділова програма
●     двосторонній бізнес форум
●     організація В2В
●     екскурсії  
●     медична страховка
Щодо детальної інформації, умов та вартості участі прохання звертатися до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України, контактні особи:
Анна Любима (ast-ier@ucci.org.ua, dept.ier@gmail.com, тел.: +38 095 546 65 09) , Валерія Забашта (т. +38 050 366 4997, zva-zed@ucci.org.ua).
Закарпатська торгово-промислова палата запрошує Вас прийняти участь в онлайн діловій зустрічі «МІЖНАРОДНІ КОНТАКТНІ ДНІ», що проходитиме 26 листопада 2021 року по тематиці «Будівельні та оздоблювальні матеріали. Проектування і технології будівництва. Обладнання сантехнічне, опалювальне, вентиляційне, освітлювальне. Предмети інтер’єру. Меблі житлові, офісні, садові; фурнітура. Столярні вироби.   Будівельна хімія». На попередніх зустрічах підприємцями досягнуто домовленості про співпрацю, укладені контракти по реалізації та придбанню продукції, по налагодженню сумісного виробництва.
Під час проведення заходу буде представлена можливість встановлення ділових контактів з українськими та іноземними підприємствами – виробниками продукції.
В разі зацікавленості щодо участі просимо направити на адресу Закарпатської ТПП заповнену заявку на участь (інформаційний лист дивись за посиланням).
Контактний телефон: (+380312) 669462
e-mail: exib@tpp.uzhgorod.ua
Контактна особа: Рогаль Юлій Юлійович
Запрошуємо Вас взяти участь у публічній он-лайн презентації результатів Шостого щорічного опитування імпортерів та експортерів. ЕПІЗОД ДРУГИЙ: Митні процедури, оскарження, цифрові продукти, яку проводить Громадська організація «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» (ІЕД)
Захід відбудеться 18 листопада 2021 року з 11:00 до 13:00 в он-лайн форматі на платформі ZOOM.
Для отримання посилання на трансляцію в ZOOM, просимо зареєструватися: https://forms.gle/DEntXMRLVCpPvcFJ7  
Посилання на ZOOM буде надіслано з 15 по 17 листопада 2021 року.
Робочі мови заходу: англійська/українська (здійснюватиметься синхронний переклад).  
Торгово-промислова палата України висловлює свою повагу і запрошує долучитися до участі в установчому засіданні Українсько-Болгарської торгово-промислової палати.
Установче засідання відбудеться 03 листопада 2021 р. об 11:00.
Під час заходу буде також обрано голову Українсько-Болгарської торгово-промислової палати.
Засновником Українсько-Болгарської ТПП виступає ТПП України.
9 листопада 2021 року о 10:00 відбудеться Бізнес-форум «УКРАЇНА – ГРЕЦІЯ: ВІДКРИТТЯ НОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ДЛЯ СПІВПРАЦІ» за участю українських та грецьких дипломатичних установ, Асоціації грецьких експортерів, профільних міністерств, керівництва ТПП України, ТПП Афін , ТПП м. Салоніки, та ділових кіл України та Греції.
        У програмі Форуму будуть висвітлені стан, найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-грецького економічного співробітництва, передусім у таких сферах як сільське господарство, енергетика, туризм, інфраструктура та металургія учасники також зможуть задати свої питання спікерам та експертам.
З 28 по 30 жовтня 2021 року   відбудеться Перша міжнародна виставка туніських товарів в Україні. Організатори: Туніська федерація ремісників, малих та середніх підприємств та Туніська діаспора в Україні.
За підтримки: Торгово-промислової палати України та Центру міжнародної ділової співпраці ТПП України
Місце проведення:   Експоцентр АККО Інтернешнл
Ключові товари виставки:
агро продукція: фініки, спеції, оливкова олія, солодощі
парфумерія: натуральна косметика, рослинні олії, есенції
сувенірна продукція: традиційний одяг, біжутерія та прикраси, сувеніри
туристичні послуги та інше
Цільова аудиторія виставки: імпортом агропродукції, парфумерної продукції та сировини, сувенірної та декоративної продукції, торговельні мережі, підприємства харчової промисловості та інші. .
Для відвідання виставки та проведення зустрічей із виробниками необхідної продукції необхідно заповнити реєстраційну форму відвідувача https://forms.gle/Lm5vGpujLWDB932WA
Запрошуємо Вас до відвідання виставки та налагодження ефективної співпраці з підприємствами Тунісу.
З додаткових питань просимо звертатись за телефоном +380 67 662-96-56 або b2bexpo@ucci.org.ua.

До зустрічі!
З повагою
Торгово-промислова палата України
Центр міжнародної ділової співпраці ТПП України
Бізнес-форум «Україна – Чехія»
20 жовтня 2021р. 10:00-14:00
20 жовтня 2021 року о 10:00 годині в рамках проведення ІХ засідання Українсько-чеської змішаної   Комісії з питань економічного, промислового та науково-технічного співробітництва в ТПП України відбудеться Українсько-чеський бізнес-форум.
Szanowni Państwo,Deficyt pracowników na polskim rynku pracy sprawił, że pracodawcy coraz częściej decydują się na zatrudnienie cudzoziemców. Firmy zatrudniające specjalistów z zagranicy stanęły przed szeregiem zupełnie nowych i niespodziewanych wyzwań spowodowanych pandemią COVID-19. Wbrew przewidywaniom części ekspertów, pandemia nie wpłynęła na zahamowanie trendów wzrostowych w zakresie zatrudnienia cudzoziemców. Wręcz przeciwnie – temat dostępu cudzoziemców do rynku pracy stał się kluczowy dla możliwości realizacji projektów przez polskie firmy.
Szanowni Państwo
Polsko-Ukraińska Izba Gospodarcza ma zaszczyt zaprosić Państwa do udziału w „Textile Ukraina on-line”, która odbędzie się w dniu 28 października 2021 r.
Z uwagi na fakt, iż nasze wydarzenie ma na celu przybliżenie możliwości współpracy z rynkiem ukraińskim przewidujemy, iż gośćmi wydarzenia będą uczestnicy z Polski i Ukrainy zainteresowani nawiązaniem współpracy z Branżą Tekstylną.
Шановні члени палати, шановні колеги !
Користуючись нагодою дозвольте   засвідчити свою глибоку повагу та враховуючи те, що системою Торгово-промислової палати України, Комітетом з електронних комунікацій при ТПП України, Державною службою спеціального за’язку та захисту інформації України з 01 по 31 жовтня 2021 року проводиться Місячник кібербезпеки в Україні хочу запропонувати Вам чи Вашим працівникам проходження навчання з курсу «Хмарні технології та їх можливості для бізнесу», яке буде проведено в приміщенні Закарпатської ТПП (м. Ужгород, вул. Грушевського, 62а) у змішаному форматі: «оф-лайн» та «он-лайн».
Як зміна поведінки українців може зробити країну заможнішою
Чому вища освіта в Україні не гарантує високий рівень життя, але більшість все одно хоче отримати її. Чотири парадокси бідності українців.
21. októbra 2021 na Slovenskú kooperačnú burzu 2021 ONLINE!
Čakajú na Vás noví obchodní partneri, odborné panelové diskusie, proexportné konzultácie, projekty inovatívnych firiem a navyše jedinečná príležitosť zapojiť sa do dodávateľských reťazcov zahraničných firiem!
UITM’2021 - Перший Міжнародний Форум НТО та ДМО
Дата: 5 жовтня 2021 року
Організатор: Premier Expo Ukraine (Hyve Group, Великобританія)
Співорганізатор: Національна туристична організація України (НТО Україна)
Партнери:
WTTC - Всесвітня рада з туризму та подорожей.
WTCF - Всесвітня федерація туристичних міст.
EPA - Розширена часткова угода про культурні маршрути Ради Європи

 Назад    1    ...    3     4     5     6     7    ...    280    Вперед 














 
Наша адреса :

88015, м. Ужгород,
вул. Грушевського, 62
тел. (0312) 66-94-50, 66-94-55.
тел./факс (0312) 66-94-60, 66-94-74
E-mail:
   
Інвестиційні проекти  
Інтернет-виставка  
Як стати членом ТПП ?  
Контакти  
 
© ZTTP. All Rights Reserved.      Created by: CrafIT.com
Відвідувачів: сьогодні - 55 всього - 1784471